TROUWEN IN DE WIJNGAARD


Ja, waarom niet, trouwen in de wijngaard. Een werkelijk exclusief idee dat van de mooiste dag in uw leven een onvergetelijke intieme ervaring maakt waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten.
Stelt u zich eens voor; onder de blauwe hemel, te midden van de wijnranken op een helling in het zuid-Limburgse heuvelland. De geluiden van zingende vogels, soms een roepende koekoek , zacht zoemende insecten en u met uw gasten daar als stralend middelpunt. Als ambtenaar van de burgerlijke stand treedt op Peter Crombach, behalve ambtenaar ook dé dorpsdichter van Voerendaal , of natuurlijk de ambtenaar die u zelf heeft gekozen.

Na de plechtigheid Fromberger champagne met een schitterende bruidstaart, een buffet met al het lekkers uit de streek en de muziek van een accordeonist met Franse muzettes en Italiaanse tarantellas, of een Weens orkestje. Heerlijke koele Fromberger wijnen om mee verder te gaan en met uw gasten het moment te vieren. Uw trouwdag en wat u meeneemt naar huis is het gevoel van God in Frankrijk dat u zich altijd zult blijven herinneren.
Vraag een vrijblijvend gesprek aan met Carmen Soomers-Wiertz ( Mede-eigenares Wijngoed de Fromberg ). Zij luistert graag naar Uw wensen en kan een passend programma aan u voorstellen.

TROUWAUTO

Klik hier voor meer informatie


LINKS

Tegenwoordig is het mogelijk om op locatie te trouwen. Je mag in Nederland in iedere gemeente trouwen als je maar in je eigen gemeente in ondertrouw gaat waar een van de partners woont.