RONDLEIDINGEN

 

RONDLEIDING OP HET WIJNGOED
Na ontvangst in het proeflokaal op Wijngoed Fromberg, kunt U kennismaken met het eerste glas Fromberger wijn. Daarna zal aan de hand van een fotopresentatie U het e.e.a. vertelt worden over het begin van Wijngoed Fromberg: de eerste aanplant, de oogst en het snoeien.

 

In de zomer (als het weer het toelaat) kunnen wij ook de wijngaard bezoeken i.p.v. de fotopresentatie, alwaar dan het eerste glas Fromberger wijn in de wijngaard gedronken wordt. Na de fotopresentatie zullen we het proeflokaal verlaten en bezoeken we (onder het genot van een tweede Fromberger wijn) de ruimte waar de wijnpers en andere apparatuur staat (tevens op het Wijngoed) alwaar het vinificatieproces besproken wordt.

 

Daarna lopen we door naar de ruimte waar zich de wijnvaten en flessen bevinden. Aan het einde van de rondleiding komen we weer terug in het proeflokaal en kunt U onder het genot van een derde glas Fromberger wijn, aangevuld met Limburgse lekkernijen nog gezellig samenzijn. Kiest U voor een rondleiding in combinatie met een buffet dan vervalt het "hapje" aan het eind van de rondleiding. Na ca. 1-1,5 uur wordt de rondleiding afgesloten.

 

Kosten per persoon € 14,95 (max. 50 personen)Voor vragen met betrekking tot reserveringen kunt U bellen met 045-5754461 of het reactieformulier invullen met vermelding van het juiste tijdstip en datum waarop U de rondleiding wilt laten beginnen en het aantal te verwachten personen.


KLIK HIER VOOR UITGEBREIDE ARRANGEMENTEN