30 September 2012


We maken u graag attent op onze open dag. Dit jaar op zondag 30 september vanaf 12.00 uur tot 18.00 uur .
De open dag is een heerlijke gebeurtenis. Al die wijnliefhebbers die op zo’n open dag bij elkaar komen en genieten van de gemoedelijke sfeer en de laatste berichten over de oogst die ongeveer in dezelfde periode plaatsvindt; een feest van herkenning. U kunt vrij rondlopen in het productiedeel van ons wijngoed. Overal staat aangegeven wat er tijdens het wijnmaken gebeurt zodat u zich zelf een idee kunt vormen wat er allemaal bij komt kijken voordat uit de druiven zo’n lekker glas Fromberg wijn is gemaakt. Uiteraard wordt er ook uitleg gegeven als u daarom vraagt.

Natuurlijk bestaat er ook gelegenheid om te proeven en bij de wijn hebben we ook wat lekkernijen om u wijn/spijs combinaties te laten ervaren en u kennis te laten maken me onze heerlijke wijngelei en wijnbonbons. Als het lekker weer is, wat natuurlijk nog makkelijk kan eind september, kunt u nog lekker naar buiten met uw glas wijn ook. Een klein feestje als een goed begin van de herfst!
Tot ziens
Carmen Soomers-Wiertz
Zou U het fijn vinden om, middels een nieuwsbrief die wij iedere maand aan onze klanten sturen, op de hoogte te blijven van ons nieuws, stuur dan even een mailtje naar wijngoed@fromberg.nl