VESPALICIOUS

Lekker op een Vespa’tje door de Limburgse heuvels toeren en daarna genieten van heerlijke wijn en lekkere hapjes of nog meer. La dolce Vita Limborgia!

Een arrangement waarmee u op een hele relaxte en nostalgische manier kennis maakt met de Limburgse heuvels en de bezienswaardigheden. Maar behalve dat proeft u van het mooiste dat de heuvels u te bieden hebben; de wijnen van wijngoed de Fromberg. Het arrangement begint op het wijngoed waar de scooters al voor u klaar staan. U proeft uiteraard van de wijnen, er zijn lekkere hapjes bij met een mix van Italiaanse en Limburgse ingrediënten. Eventueel kunt u het arrangement nog uitbreiden met een lunch of een buffet met streekproducten.
Er zijn diverse mooie uitgestippelde route’s gratis voor u beschikbaar. Voor vertrek krijgt u duidelijke uitleg
over het gebruik van de scooter.
Na een ritje van een uur of 3-4 komt u terug op het wijngoed


WIJNGOED FROMBERG

Bij terugkomst op het Wijngoed wordt u ontvangen door de wijboer in het gezellige proeflokaal met een glaasje limburgse “champagne”.
Tijdens deze rondleiding bezoekt u het bedrijf waar vakmensen op het gebied van wijnbouw u door middel van een fotopresentatie en een rondgang door het bedrijf u het e.e.a. vertellen over Wijngoed Fromberg.

Nadat U een glaasje limburgse “champagne” heeft ontvangen neemt U plaats en wordt er gestart met een fotopresentatie hierbij wordt tekst en uitleg
door de wijnboer zelf gegeven over o.a. de geschiedenis van Wijngoed Fromberg, het ontstaan van de wijngaard, de bloei en groei van de druivenstokken, de oogst en het snoeien van de wijnranken. Aansluitend zullen we het proeflokaal verlaten en bezoeken we (onder het genot van een tweede glaasje wijn) de ruimte waar de wijnpers, wijnvaten en de andere apparatuur staat, alwaar het vinificatieproces besproken wordt. Met een laatste glaasje wijn en lekkere hapjes garnituur wordt deze middag afgerond. Deze presentatie duurt ongeveer 1 - 1½ uur.

Voor of na de rondleiding kunt U tegen een meerprijs van € 15,50 p.p. gebruik maken van een uitgebreid limburgs buffet met streekprodukten.
( Kiest U voor het bovengenoemd buffet dan komt de hapjes garnituur te vervallen )
Totale kosten voor dit dag-arrangement scootertocht en Wijngoed Fromberg rondleiding incl. 1 glaasje Champagne ( excl. de lunch ) € 50,00 p.p, als 2 personen op 1 scooter plaats nemen.
Wilt U alleen op een scooter dan is de prijs € 75,00 p.p.


-Belangrijk- Borg € 150,-- per scooter, vanaf 3 scooters € 100,-- borg per scooter.
De borg dient contant betaald te worden.
Huur van de scooter is incl. WA verzekering en onbeperkte kilometers. De scooters zijn zeer eenvoudig te bedienen.


Minimaal 15 personen. Bent U met minder dan 15 personen neemt U dan even van te voren contact met ons op, voor de mogelijkheden en de kosten te bespreken.
Boeking wijngoed Fromberg 0031(0)45 5754461 of vul het reactie-formulier in en mail ons met Uw vraag of reservering.