ARRANGEMENTEN WIJNGOED FROMBERG EN SCHORTGOLF EYSERHOF

Aankomst op Wijngoed Fromberg (+/- 10.00 of 11.00 uur), u wordt ontvangen in het gezellige proeflokaal. Tijdens deze rondleiding bezoekt u het bedrijf waar vakmensen op het gebied van wijnbouw u door middel van een fotopresentatie en een rondgang door het
bedrijf u het e.e.a. vertellen over Wijngoed Fromberg.
Nadat het eerste glaasje wijn ingeschonken is, wordt er gestart met een fotopresentatie en wordt tekst en uitleg gegeven over o.a. de geschiedenis van Wijngoed Fromberg, het ontstaan van de wijngaard, de bloei en groei van de druivenstokken, de oogst en het snoeien van de wijnranken. Aansluitend zullen we het proeflokaal verlaten en bezoeken we (onder het genot van een tweede glaasje wijn) de ruimte waar de wijnpers, wijnvaten en de andere apparatuur staat, alwaar het vinificatieproces besproken wordt. Doorgaans bezoeken we de wijnkelder alwaar de rondleiding wordt afgesloten. Tijdens deze rondleiding proeven we 3 verschillende. Deze presentatie duurt ongeveer 1 - 1½ uur.

Na afsluiting van de rondleiding wordt door uw gastvrouw de lunch verzorgd.
Deze bestaat uit het volgende:

Soep gevolgd door een assortiment luxe belegde broodjes;
Broodje Kaas, Ham, Brie, Gezond, Limburgse Gerookte Ham, Tonijnsalade,
2 BROODJES per persoon Jus d’orange, koffie of thee en water.SHORTGOLF EYSERHOF


U vertrekt op eigen gelegenheid naar Golfclub Eyserhof.
Shortgolf: De golfbaan bij de Eyserhof is de enige shortgolfbaan in Zuid-Limburg waar je recreatief kunt golfen.
Shortgolf is een korte variant van het reguliere golfspel met 9 of 18 holes.Heb je geen golfervaring? Dat is geen enkel bezwaar bij de Eyserhof. Er is geen GVB of ervaring vereist voor het spelen van shortgolf. Startende, recreatieve en ervaren golfers kunnen zich tegelijkertijd op de baan bevinden. Golfmaterialen zoals ballen, clubs en scorekaarten zijn bij ons te leen. Na een korte instructie kun je goed uit de voeten op de korte golfbaan. Je mag met je eigen schoenen de baan op, mits daar geen hakken onder zitten, dus een vlakke/platte zool met profiel onder je schoen is het beste!


Prijs van dit arrangement : rondleiding wijngoed Fromberg incl. wijnproeverij, lunch
en 9 holes shortgolf € 44,95 p.p. + eenmalig € 35,-- instructie shortgolf per 20 personen.
Boeking wijngoed Fromberg 0031(0)45 5754461 of vul het reactie-formulier in.
Minimaal 15 personen. Bent U met minder dan 15 personen neemt U dan even van te voren contact met ons op, voor de mogelijkheden en de kosten te bespreken.
Boeking wijngoed Fromberg 0031(0)45 5754461 of vul het reactie-formulier in en mail ons met Uw vraag of reservering.