ARRANGEMENT WIJNGOED FROMBERG EN ROOFVOGEL “WORKSHOP”

Aankomst op Wijngoed Fromberg (+/- 10:30u of 11:30u), u wordt ontvangen in het gezellige proeflokaal. Tijdens deze rondleiding bezoekt u het bedrijf waar vakmensen op het gebied van wijnbouw u door middel van een fotopresentatie en een rondgang door het
bedrijf u het e.e.a. vertellen over Wijngoed Fromberg. Nadat het eerste glaasje wijn ingeschonken is wordt er gestart met een fotopresentatie en wordt tekst en uitleg gegeven over o.a. de geschiedenis van Wijngoed Fromberg, het ontstaan van de wijngaard, de bloei en groei van de druivenstokken, de oogst en het snoeien van de wijnranken.
Deze presentatie duurt ongeveer 1 - 1½ uur.

Aansluitend zullen we het proeflokaal verlaten en bezoeken we (onder het genot van een tweede glaasje wijn) de ruimte waar de wijnpers, wijnvaten en de andere apparatuur staat, alwaar het vinificatieproces besproken wordt. Doorgaans zullen we de wijnkelder bezoeken alwaar het Limburgs buffet voor u klaarstaat (± 12.00 of 13.00 uur). Na de lunch ca. 13.00 - 14.00 uur aanvang workshop “roofvogels”."Ervaar een roofvogel van zeer dichtbij"

De wijngaard van Fromberg grenst aan een prachtig natuurgebied met een rijke Flora en Fauna. Tijdens een zonnige dag kunt u hier getuige zijn van een biddende torenvalk op zoek naar een veldmuis, een zwevende buizerd die zijn territorium controleert of tijdens zonsondergang van een roepende uil die contact zoekt met zijn partner.

Wilt u meer weten over deze fascinerende vogels? Wilt U deze vogels van dichtbij meemaken en in actie zien? Dat kan.
Een ervaren valkenier vertelt u alle “ins en outs”en biedt u de gelegenheid deze prachtige vogels te leren kennen tijdens een korte workshop te Wijngoed Fromberg.
Duur workshop ca. 1½ uur.

Totale kosten voor dit dag-arrangement Wijngoed Fromberg, de Lunch en roofvogel "workshop"
€ 42,00 p.p. min. 15 personen. Grote groepen worden opgesplitst en meerdere groepen tot max. 15 personen
Bent U met minder dan 15 personen neemt U dan even van te voren contact met ons op.

Boeking wijngoed Fromberg 0031(0)45 5754461 of vul het reactie-formulier in en mail ons met Uw vraag of reservering.