ARRANGEMENT WIJNGOED FROMBERG EN DE HUIFKARTOCHT

 

Aankomst op Wijngoed Fromberg (+/-10:30u of 11:30u), u wordt ontvangen in het gezellige proeflokaal. Tijdens deze rondleiding bezoekt u het bedrijf waar vakmensen op het gebied van wijnbouw u door middel van een fotopresentatie en een rondgang door het bedrijf u het e.e.a. vertellen over Wijngoed Fromberg.Nadat het eerste glaasje wijn ingeschonken is wordt er gestart met een fotopresentatie en wordt tekst en uitleg gegeven over o.a. de geschiedenis van Wijngoed Fromberg, het ontstaan van de wijngaard, de bloei en groei van de druivenstokken, de oogst en het snoeien van de wijnranken. Aansluitend zullen we het proeflokaal verlaten en bezoeken we (onder het genot van een tweede glaasje wijn) de ruimte waar de wijnpers, wijnvaten en de andere apparatuur staat, alwaar het vinificatieproces besproken wordt. Deze presentatie duurt ongeveer 1 - 1½ uur. Doorgaans zullen we de wijnkelder bezoeken alwaar het Limburgs buffet voor u klaarstaat. ( ± 12:00 )

 

....IN EEN RIJTUIGIE........DE HUIFKAR
Met de huifkar door het Heuvellandschap. Graag laten wij u kennis maken met de mooiste plekjes van het Heuvellandschap. In een comfortabele huifkar rijden we langzaam door heuvels en dalen. Laat het indrukwekkende landschap langzaam aan u voorbijtrekken. Soms komen we ook op plekjes waar u met de auto niet kunt komen. De huifkartocht is er voor jong en oud, voor iederen die van het landschap wil genieten. De tocht voert tussen de velden, door de bossen en over landwegen.

Totale kosten voor dit dag-arrangement Wijngoed Fromberg rondleiding, de lunch en huifkartocht € 38,95 p.p.
Minimaal 15 personen.
Bent U met minder dan 15 personen neemt U dan even van te voren contact met ons op, voor de mogelijkheden en de kosten te bespreken.
Boeking wijngoed Fromberg 0031(0)45 5754461 of vul het reactie-formulier in en mail ons met Uw vraag of reservering.