ARRANGEMENT WIJNGOED FROMBERG EN FIETSEN

 

Aankomst op Wijngoed Fromberg (+/-10:30u of 11:30u), u wordt ontvangen in het gezellige proeflokaal. Tijdens deze rondleiding bezoekt u het bedrijf waar vakmensen op het gebied van wijnbouw u door middel van een fotopresentatie en een rondgang door het bedrijf u het e.e.a. vertellen over Wijngoed Fromberg.Nadat het eerste glaasje wijn ingeschonken is wordt er gestart met een fotopresentatie en wordt tekst en uitleg gegeven over o.a. de geschiedenis van Wijngoed Fromberg, het ontstaan van de wijngaard, de bloei en groei van de druivenstokken, de oogst en het snoeien van de wijnranken.

Aansluitend zullen we het proeflokaal verlaten en bezoeken we (onder het genot van een tweede glaasje wijn) de ruimte waar de wijnpers, wijnvaten en de andere apparatuur staat, alwaar het vinificatieproces besproken wordt. Deze presentatie duurt ongeveer 1 - 1½ uur. Doorgaans zullen we de wijnkelder bezoeken alwaar het Limburgs buffet voor u klaarstaat. (± 12:00u of 13:00u)


FIETS DOOR HET LIMBURGS LANDSCHAP.

Zuid-Limburg is een waar paradijs.... Een stukje buitenland in Nederland. Na de lunch op het wijngoed (13.00 of 14.00 uur) staan er fietsen voor U klaar en bent U in de gelegenheid het idyllische vijfsterrenlandschap te ontdekken, met haar rijke tradities en bourgondische charme. U zult ervaren dat het Heuvelland leeft! De combinatie van het mooie landschap, de vele bezienswaardigheden en de grote diversiteit aan fietsroutes maakt Zuid-Limburg uniek voor fietsliefhebbers. Wijngoed fromberg biedt u de unieke mogelijkheid om deze Heuvelachtige streek ontspannen te ontdekken.

Lekker buiten en heerlijk genieten van de rust van dit landelijke gebied. Schoon en geruisloos! Op plekken waar u met de auto nooit zou komen. Dit kan op twee manieren:
- Op een traditionele manier met fiets of tandem
- Met de Groenfiets ( fietstrend op het moment)


De "electro" Groenfietsen voelt als fietsen met een 'steuntje in de rug'. Voor iedereen is het nu mogelijk ontspannen de heuvels te bedwingen en grotere afstanden met gemak per fiets af te leggen. Dus ook ideaal voor wie niet meer dagelijks fietst. Probeer het zelf, u zult verbaasd zijn!
Bovendien is Groenfietsen een klimaatneutraal alternatief voor de auto. Duurzaam genieten, milieubewust recreëeren: "Groenfietsen voor een beter klimaat!".

Totale kosten voor dit dag-arrangement ( afstand zelf te bepalen en de fietsroute wordt erbij geleverd )
Rondleiding op Wijngoed Fromberg, lunch en fiets € 43,95 p.p.
Rondleiding op Wijngoed Fromberg, lunch en Groen-fiets € 57,95 p.p.

Reservering (vanaf 15 pers.)
Minimaal 15 personen. Bent U met minder dan 15 personen neemt U dan even van te voren contact met ons op, voor de mogelijkheden en de kosten te bespreken.
Boeking wijngoed Fromberg 0031(0)45 5754461 of vul het reactie-formulier in en mail ons met Uw vraag of reservering.