ARRANGEMENT WIJNGOED FROMBERG EN BOERENGOLF


Aankomst op Wijngoed Fromberg (+/- 10.30 of 11.30 uur), u wordt ontvangen in het gezellige proeflokaal. Tijdens deze rondleiding bezoekt u het bedrijf waar vakmensen op het gebied van wijnbouw u door middel van een fotopresentatie en een rondgang door het
bedrijf u het e.e.a. vertellen over Wijngoed Fromberg.

Nadat het eerste glaasje wijn ingeschonken is wordt er gestart met een fotopresentatie en wordt tekst en uitleg gegeven over o.a. de geschiedenis van Wijngoed Fromberg, het ontstaan van de wijngaard, de bloei en groei van de druivenstokken, de oogst en het snoeien van de wijnranken. Deze presentatie duurt ongeveer 50 min. Aansluitend zullen we het proeflokaal verlaten en bezoeken we (onder het genot van een tweede glaasje wijn) de ruimte waar de wijnpers, wijnvaten en de andere apparatuur staat, alwaar het vinificatieproces besproken wordt. Deze presentatie duurt ongeveer 1 - 1½ uur. Doorgaans zullen we de wijnkelder bezoeken alwaar het Limburgs buffet voor u klaarstaat. (± 12:00u of 13:00u)

Na de lunch (13.00 of 14.00 uur) vertrekt u (op eigen gelegenheid, loopafstand 20 min.) naar de Boerengolfbaan.

‘BOERENGOLF’, EEN NIEUW BEGRIP

Boerengolf is de snelst groeiende buitensport van Nederland en België. Boerengolf is een variatie op het reguliere golfspel waarbij een boerengolfbaan met ongeveer 10 holes in zo’n min mogelijk slagen moet worden afgelegd.

Boerengolfen op de percelen om de Vrouwenheide (natuurbos) staat garant voor een uniek heuvelachtig parcours met prachtige vergezichten en grenzend aan het bos genaamd de Vrouwenheide. Het is een leuke bezigheid voor jong en oud en is zeer geschikt voor verenigingen, familiedagjes,vrijgezelledagen, en bedrijfsuitjes. In de maanden april t/m oktober kunnen de gasten de koeienkudde met kalveren op deze boerengolfbaan tegenkomen. De boerengolfbaan bestaat uit negen holes van een gemiddelde afstand tussen de 150 en 200 meter.Tijdens het boerengolfen krijgen twee of meerdere groepen een golfstick met boerenklomp. Deze groepen spelen tegen elkaar. De spelregels worden ter plekke uitgelegd. Dit spel is geschikt voor jong en oud en staat garant voor veel plezier.
Duur van het spel is ongeveer 2 uur.

Totale kosten voor dit dag-arrangement Wijngoed Fromberg, lunch en Boerengolf € 35,95 p.p.
Minimaal 15 personen. Bent U met minder dan 15 personen neemt U dan even van te voren contact met ons op, voor de mogelijkheden en de kosten te bespreken.
Boeking wijngoed Fromberg 0031(0)45 5754461 of vul het reactie-formulier in en mail ons met Uw vraag of reservering.